Vidajo
VIDAJO NIEUWS - Reclame Durex Play
-.-.-Ik weet het niet hoor met die reclame van Durex Play, die onder andere in de reclameblokken rondom Popstars verschijnt... Mijn kinderen van 8 tot 12 galmen het liedje enthousiast mee en op het schoolplein hoorde ik het ook al van andere kinderen. Marketingtechnisch zal het best geslaagd zijn, maar een kinderstem met Oeh ah ah ah ah ah ah hah gevolgd door de complete reclameslogan gaat vrij ver.
henriette | 17 Dec 2008 05:45:31 | nieuws | perm
reacties (9)

Reacties (9)

Heerlijk toch, samen spelen. Maar aan de andere kant heb je gelijk. Ik vind de reclame ook niet echt geschikt voor jongeren.
Me! | e-mail
17 Dec 2008 07:28:10



Inderdaad, die reclame is te pas en te onpas in beeld rond Popstars.
Norbert
17 Dec 2008 07:29:19



Durex is later als merk altijd in het voordeel bij deze groep kinderen. Onbewust herinneren ze zich de fijne ervaring van het liedje als ze tussen twee merken moeten kiezen.
Roos
17 Dec 2008 12:40:58



Dat is toch gewoon de "koningin van de nacht" uit de Zauberflote van Mozart?
Amiek
17 Dec 2008 14:34:23



@Amiek
Ik denk dat het muziekstuk nu voorgoed door het leven gaat als dat van Durex;-)
Martine
17 Dec 2008 16:18:19



Ik vind het sowieso irritant als kinderen reclamedeuntjes zingen alsof het creative huzarenstukjes zijn. (of als volwassenen reclame slogans te pas en te onpas bezigen)
Struikelaar
17 Dec 2008 18:07:38



Durex verkracht de toverfluit.
Joost
17 Dec 2008 21:58:02



Hoi! 

Sorry om niet ontopic te reageren, maar ik was hier aan het rondhangen, ben vroeger nog op dit board geweest en nu kon ik niet meer aanmelden omdat ik mijn oud paswoord en inlognaam vergeten was, en wist niet meer welk email adres ik gebruikte.

Ik dacht ik stel me even terug voor

Weet iemand een idee om extra geld te verdienen, ik ben op het moment in geldgebrek na mijn scheiding. Ik heb een zoon van 8 jaar dus alle tips zijn welkom!

bedankt om mij te helpen,

Els Wittem
elswittem
15 Jan 2009 10:03:59



Hoi! 

Sorry om niet ontopic te reageren, maar ik was hier aan het rondsurfen, ben vroeger nog op dit board geweest en nu kon ik niet meer inloggen omdat ik mijn oud paswoord en naam vergeten was, en wist niet meer welk email adres ik gebruikte.

Ik dacht ik stel me even terug voor

Weet iemand een idee om een extra inkomen te verdienen, ik ben op het moment in geldnood na een moeilijke periode. Ik heb een gehandicapte dochter van 7 jaar dus alle tips zijn welkom!

bedankt om mij te helpen,

Els De Wit
Caultveva
30 Jan 2009 16:12:00



Het is onmogelijk om te reageren op oude teksten
.-.-.

-.-.-
©tekst & script & afbeeldingen vidajo.nl

.-.-.

«nieuws - Een regenboogachtige vlek in de lucht
»nieuws - Huursubsidie afschaffen


«me - Genoeg troep
»me - De aangeraakte gitaar van U2